Brand Connection este agentia de media pentru ProCredit Bank

In urma unei licitatii organizate la inceputul acestui an, Brand Connection a castigat contul media ProCredit Bank, pentru care ofera servicii de research, planning, strategy & buying, informeaza un comunicat emis de GolinHarris Bucuresti.

“Am acumulat in ultimii ani o experienta puternica in domeniul bancar prin conturile pe care le-am gestionat, astfel incat ne-a fost foarte usor sa intelegem si sa raspundem nevoilor de comunicare ale partenerilor nostri”, a declarat Ileana Tomescu (Managing Partner, Brand Connection).

Primul proiect coordonat de Brand Connection pentru ProCredit Bank a promovat creditele pentru intreprinderile mici si mijlocii printr-o campanie de outdoor desfasurata la nivel national si sustinuta in mediul online.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related