"CLUJ: the movie", proiect special din cadrul parteneriatul Vodafone – TIFF 2011

In cadrul parteneriatului dintre Vodafone si Transilvania International Film Festival (TIFF) de anul acesta, anuntat printr-o campanie outdoor semnata de McCann Erickson, Vodafone va sustine festivalul printr-o serie de activitati speciale: filmarea si montarea in timpul festivalului a filmului "CLUJ: the movie", in care actori vor fi participantii de la TIFF, amenajarea a 2 zone cu internet gratuit prin Wi-Fi in Cluj, oferirea a sute de bilete gratuite si invitatii la evenimentele speciale din program, informeaza un comunicat emis de Vodafone.
In fiecare zi, in perioada 4-10 iunie, pe pagina de Facebook Vodafone Buzz vor fi incarcate filme la care clujenii pot sa "dea replica", interpretand pasaje celebre din "Taxi Driver", "Casablanca", "Terminator", "Independence Day", "Godfather” sau "Starwars”. Clipurile filmate pe parcursul celor 7 zile vor fi reunite in "CLUJ: the movie", care va fi filmat si montat in timp real, la Cluj, pe durata festivalului. Proiectia filmului va avea premiera sambata, 11 iunie (in Piata Unirii, ora 21:30) si pe Facebook, pe contul Facebook.com/vodafonero.
De asemenea, Vodafone va amenaja 2 zone cu internet gratuit prin Wi-Fi in Piata Unirii (zona TIFF) si la Centrul Cultural Francez, iar in magazinul Vodafone din Piata Unirii se vor oferi sute de bilete gratuite si invitatii la evenimentele speciale din programul festivalului.
Vodafone este partener traditional al TIFF din 2002, de la prima editie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related