Social Networks Conference: cele mai potrivite strategii si tactici de marketing in retelele sociale romanesti

Evensys organizeaza pe 7 iulie, la Hotel Howard Johnson evenimentul “Social Networks Conference” in cadrul caruia specialisti in Social Media vor discuta despre cele mai potrivite strategii si tactici de marketing in retelele sociale romanesti, informeaza un comunicat emis de Evensys. Specialistii vor impartasii informatii despre gestionarea campaniilor si a prezentei brandurilor in retelele sociale, se va discuta despre oportunitatile de business oferite de Social Media, beneficiile unui viral si despre efectul pe care il are publicitatea asupra publicului-tinta.

In prima parte a zilei vor avea loc conferinte in care vor fi prezentate cele mai recente analize asupra peisajului media autohton, sfaturi cu privire la modalitatile practice de construire a prezentei brandului in Social Media, informatii cu privire la combinarea retelelor sociale si gestionarea relatiei cu fanii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related