HyperActive a relansat platforma Nelimiteaza-te.ro pentru Orange Young

HyperActive a realizat strategia, creatia si implementarea noii platformei interactive Nelimiteaza-te.ro pentru a promova conceptul schimbat al programului Orange Young, care este mai proaspat, mai dinamic si mai interactiv, informeaza un comunicat emis de GolinHarris Bucuresti.

Platforma Nelimiteaza-te.ro ii incurajeaza pe utilizatori sa isi creeze un cont si sa acumuleze puncte pentru a avea acces la premiile puse la dispozitie in sectiunea Goodies Box: bilete la concerte, vouchere la Aqua Park, acces la petreceri. Punctele se castiga prin implicarea in activitati precum incarcarea unor poze pentru un concurs, jocuri Flash, Facebook shares sau jocuri in bannere raspandite pe internet.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related