Regele berii in Romania alaturi de iubitorii sportului

In perioada iunie-iulie a acestui an, URSUS va fi alaturi de iubitorii sportului la fel cum este mereu aproape de romani in momentele speciale pe care acestia le petrec alaturi de prieteni. Campionatul European de Fotbal si Jocurile Olimpice sunt prilejuri de a petrece momente de neuitat impreuna cu prietenii in fata televizorului. URSUS intelege emotia sportului si lanseaza o noua serie de spoturi TV, sarbatorind astfel evenimentele sportive ale acestui an.

Incepand cu 10 iunie 2004, primul spot din serie - dedicat sportului rege - si-a facut aparitia pe principalele posturi TV. Spotul se incadreaza in acelasi concept URSUS din ultimul an: Ursus este magnetul care atrage prietenii la distractie. De data aceasta insa, efectul magnetului nu este folosit pentru a-i reuni pe prieteni - ei sunt deja impreuna si se bucura de evenimentele sportive alaturi de URSUS, berea lor preferata. Povestea spotului are la baza efectul berii URSUS asupra oamenilor: acela de a-i atrage, reuni si de a crea buna dispozitie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related