Vladi Paunescu semneaza campania de promovare a Scolii ADC*RO

Lucrarea lui Vladi Paunescu, absolvent al Scolii ADC*RO in 2009 si copywriter la Friends Advertising, a fost aleasa pentru a aparea in campania de promovare de anul acesta a Scolii ADC*RO, dupa ce brieful a fost adresat tuturor absolventilor din cele 3 promotii de pana acum, informeaza un comunicat emis de Millenium People.

Mesajul principal al campaniei trebuia sa fie "Scoala ADC*RO este cel mai scurt drum catre o cariera in publicitate". Lucrarea lui Vladi Paunescu se bazeaza pe un joc de fonturi care, la o prima vedere, lasa impresia unui mesaj simplist, dar care, pe masura ce este citit mai de aproape, este completat cu informatii care ii schimba intelesul, demonstrand ca "advertisingul nu e ceea ce pare de la distanta".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related