URSUS ofera o bursa integrala unui participant la Scoala ADC*RO

Concurentul care va oferi cea mai buna rezolvare a unui brief dat de URSUS va primi o bursa care ii permite sa urmeze gratuit cursurile Scolii ADC*RO, ajunsa la a patra editie, informeaza un comunicat emis de Millenium People.

Pana pe 9 septembrie, cei care doresc sa concureze pentru bursa in valoare de 500 EUR trebuie sa trimita o rezolvare a briefului oferit de URSUS, care se gaseste pe site-ul Scolii ADC*RO.

Castigatorul bursei va fi desemnat de Ursus. Pentru a putea beneficia de bursa, castigatorul trebuie sa fie printre cei 60 de participanti declarati admisi la Scoala ADC*RO. Inscrierile pentru concursul de admitere se fac pe site-ul Scolii si se incheie pe 12 septembrie, la ora 10.00. Castigatorul bursei va fi anuntat odata cu lista celor admisi la Scoala ADC*RO, la sfarsitul lunii septembrie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP Advertising

GMP Advertising este una dintre cele mai premiate agenții independente din România pentru eficiență și creativitate. Este singura agenție românească deținătoare a două trofee Agenția Independentă a Anului... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Sectiune

DictionarRelated