Unilever Food Solutions si the Syndicate au lansat programul "Evenimente inspirate"

Programul "Evenimente inspirate", realizat de Unilever Food Solutions si the Syndicate, li se adreseaza bucatarilor si proprietarilor de restaurant si cuprinde 2 brosuri: Cartea pentru Operatori si Cartea Pretioasa, informeaza un comunicat emis de MakeSense PR.

Programul isi propune sa vina cu solutii pentru problema realizarii unui numar mare de comenzi intr-un timp scurt:

"Am decis sa incepem aceasta campanie dupa ce, din piata, am aflat ca evenimentele au ramas in continuare sursa de venit care ii ajuta pe operatori sa aiba o afacere profitabila, in pofida schimbarii obiceiurilor de consum in afara casei, determinate de criza economica. Cele doua brosuri au fost create si pentru a ajuta bucatarii aflati sub presiunea timpului sa realizeze un numar mare de comenzi, la aceleasi standarde si calitate. Pentru acestia, Unilever Food Solutions are solutia perfecta: inspiratie si produse care ii ajuta sa castige timp, punandu-si in valoare talentul", a declarat Maria Gavrilescu (Chanel Marketing Leader, Unilever Food Solutions).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


the Syndicate

the Syndicate – Intelligent Creativity Incepand din 2007, zeci de campanii care au generat vanzari record si cresteri remarcabile ale cotei de piata, noi branduri care au stralucit pe rafturi sau branduri care... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related