Nicola Porter Novelli gestioneaza contul de comunicare PANDORA

Incepand cu 1 septembrie 2011, Nicola Porter Novelli gestioneaza contul de relatii publice pentru comunicarea PANDORA in Romania, informeaza un comunicat emis de agentie. Serviciile oferite brandului PANDORA acopera intreaga paleta de comunicare, de la dezvoltarea strategiei de comunicare a brandului in Romania pana la conceperea si coordonarea de evenimente speciale. Agentia a conceput evenimentele de prelansare si lansare ale primului magazin Pandora in Romania.

 

Pe 15 septembrie a avut loc evenimentul de prelansare a primului magazin la care au participat peste 80 de invitati dintre care Michael Sternberg (Ambasadorul Danemarcei la Bucuresti) si Andreea Berecleanu (Brand Ambassador PANDORA Romania), Maia Morgenstern, Catalina Grama (Jojo), Andreea Ibacka Patrascu, Diana Dumitrescu, Dana Rogoz, Roxana Ionescu, Dana Sota, Mihaela Nicola, Mirela Vescan. Thomas Knudsen (Commercial Manager PANDORA CEE), Andreea Berecleanu si Lucian Adochitei (reprezentantul PANDORA Romania) au sustinut speech-uri de deschidere, dupa care ultimii doi acompaniati de Ambasadorul Danemarcei au taiat panglina, iar aceste activitati au fost urmate de un moment muzical Mara & Kult Studio.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related