In prima seara Brand Film Festival, Bergenbier a celebrat masculinitatea, prin proiectii simultane, in 6 orase din tara

In prima seara Brand Film Festival, Bergenbier a celebrat masculinitatea, prin proiectii simultane, in 6 orase din tara

Prima seara a Brand Film Festival, festivalul de scurtmetraje de brand create de consumatori, a fost dedicata celebrarii speciei masculine, alaturi de Bergenbier. Seara a prezentat, prin film, motivele pentru care tagma barbatilor merita apreciata, admirata si, pe alocuri, chiar adorata, asa cum au aratat unele din creatiile de ieri. Proiectiile BFF au avut loc simultan in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Sibiu si Brasov si continua pana joi, cu alte doua zile de scurtmetraje de brand si selectii tematice ale celor mai bune reclame din lume.

Evenimentul a continut prezentarea celor 10 filme finaliste din competitia de scurtmetraj Bergenbier, desfasurata timp de 3 luni, pe www.TheCreator.ro/Bergenbier. Filmele originale, realizate de comunitatea creativa IQads, au prezentat trasaturile definitorii ale Barbatului din mai multe perspective si in mai multe stiluri, fiind cele mai bune lucrari din competitie, jurizate de profesionisti si public.

Seara a mai cuprins si o proiectie de reclame din toata lumea despre universul masculin. "Barbatul. O antologie publicitara.” a prezentat mai multe aspecte din viata interioara sau exterioara a Barbatului, de la pasiunea lui pentru sport pana la cea pentru femei, dar si chestiuni de detaliu, precum propria barba, relatia cu ciocolata sau cu bucuriile copilariei. Fara spoturi dragute, doar cu spoturi misto.

In Bucuresti, seara s-a incheiat cu premierea autorilor celor mai bune filme admise in competitie. In aplauzele celor din club, Corneliu Radu si-a ridicat premiul pentru cel mai masculin scurtmetraj inscris in competitie, clasat pe locul 1: "Randuieli Barbatesti”. Premiul 2 a mers la Emilian Craciun si Claudiu Puscau pentru filmul "Blend”. Premiul 3 a fost castigat de Petre Popescu si Andrei Toader pentru lucrarea "Ii spunem optimism”. Acestia au fost recompensati cu premii in valoare totala de 4.500 de euro. Toate filmele pot fi vazute pe www.TheCreator.ro/Bergenbier/inscrieri.

Au fost acordate si cateva premii speciale: Premiul pentru cel mai hipster personaj principal ("Casca”, de Radu Osaciuc, Sonia Ciocan, Razvan Nitu si Vlad Cantaragiu”), Premiul pentru cea mai memorabila replica ("Barbatul adevarat are”, de Sorin Amzu), Premiul pentru cel mai cercetasesc scurtmetraj ("Didi, prietenul meu”, de Andrei Cercel) si Premiul pentru cel mai credibil cuplu ("Stalpul societatii”, de Ioana Bogdan si Cosmin Dragu).

Locatiile Brand Film Festival sunt: Club Tralala (in Bucuresti), Cafe Bulgakov (in Cluj), Club For Fun (in Iasi), Vanilla Night Bar&Games (in Brasov), Aethernativ Cafe (in Timisoara) si Silver Club (in Sibiu). Mai multe informatii despre Brand Film Festival, despre program si despre locurile de desfasurare, ca si despre cele 2 competitii de scurtmetraj din cadrul BFF gasiti pe www.BFFestival.ro.

Brand Film Festival este sustinut de partenerii media Radio Guerrilla, 24FUN, Playboy, Decat o Revista, Q2M, Realitatea.net, Money.ro, Pandora’s, VoxPublica, Cinemagia, evenimenteincluj.ro, dar si de Mad3, PRIME Iasi si PRIME Brasov.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related