Aplicatia de iPhone Lurzer's Archive, creata de Mind Treat Studios

Lurzer’s Archive a lansat pe 4 octombrie aplicatia penru iPhone ce permite rasfoirea directa pe telefon a 160 de numere ale revistei, peste 40.000 de printuri si peste 6.000 de spoturi HD, informeaza un comunicat emis de Millenium People. Aplicatia a fost creata de Mind Treat Studios.

Lansarea aplicatiei pentru iPhone vine dupa lansarea aplicatiei de Facebook Lurzer's Archive in care utilizatorii au putut citi in format digital editia nr.4/2011 a revistei.

Prin optiunea “NEW” a aplicatiei, utilizatorul poate urmari cele mai recente numere si numarul curent al revistei, functia “ARCHIVE” faciliteaza accesul la arhiva tuturor numerelor, functia “Full Screen Ad view” permite vizualizarea spoturilor, a numelor creatorilor lor si a datelor lor de contact. De asemenea, functia “SEARCH” si optiunea “my ARCHIVE” pot fi folosite pentru organizarea lucrarilor in liste sau foldere personale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related