Mercury360 - in Lurzer's Archive cu printul "Umbra" din campania "Constientizeaza autismul"

Lucrarea "Umbra", realizata de Mercury360 pentru Asociatia Help Malin si Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata in cadrul campaniei sociale "Constientizeaza autismul", a fost publicata in volumul 5 al revistei Lurzer's Archive, la categoria Social & Environment, informeaza un comunicat emis de Mercury360.

In portofoliul de lucrari din Romania de pe site-ul revistei apar in acest numar si doua lucrari pentru Sony PS3 la care a colaborat studioul Carioca si care au fost create de BBDO Moscova.

Conceptul creativ al campaniei "Constientizeaza autismul" a fost dezvoltat pro bono de Mercury360 si declinat ulterior in cadrul unei campanii integrate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related