Millenium Bank a lansat "MilleniumRO" - aplicatia de SmartPhone Banking

Millenium Bank a lansat aplicatia de SmartPhone Banking "MilleniumRO” prin intermediul careia clientii pot efectua tranzactii direct pe telefoanele mobile, informeaza un comunicat emis de banca. Aplicatia este disponibila pentru mobilele Apple si pentru cele care folosesc sistemul de operare Android. Noul serviciul ofera utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza in mod confortabil toate produsele achizitionate de la Millenium Bank si pot realiza transferuri.

"Aplicatia de SmartPhone Banking a fost creata astfel incat sa raspunda nevoilor si asteptarilor clientilor activi si dinamici, asigurand acces rapid la produsele financiare si la operatiuni practic de oriunde. Este un nou canal alternativ pe care il putem oferi clientilor nostri care folosesc serviciul Internet Banking, in linie cu obiectivul nostru de a aduce inovatie in domeniu”, a declarat Florentina Mihai (Director Canale Alternative, Millennium Bank).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related