Milka Pogliani si Paola Manfroni fac echipa la AdPrint

Milka Pogliani este Chairman and Executive Creative Director, McCann-Erickson Worldgroup, Milano, iar Paola Manfroni este Creative Director, McCann Erickson, Milano. La AdPrint cele doua vor forma una dintre echipele de jurizare.

Declaratii:
Milka despre Paola:
“Paola este total diferita de mine. Are sarm, zambeste tot timpul, radiaza...este mama a doi copii minunati...dar cand este vorba de partea profesionala este mai apropiata de mine decat ar recunoaste vreodata. Dura, pragmatica, incapatanata, dorind mereu mai mult.
Lucrul cel mai nelinistitor la Paola este lipsa de organizare: poate pierde un bilet de avion, un pasaport si mai multe adrese dintr-o data. Insa la sfarsit reuseste mereu.
De accea faptul ca Paola conduce Departamentul de Creatie La McCann – Roma imi permite sa dorm linistita. Pana la urma este vorba de incredere si respect, iar Paola le merita pe amandoua.“
Paola despre Milka:“
Have you ever experienced a Who’s Who?
Sa obtin un interviu cu Milka in biroul ei a fost la momentul respectiv o mare realizare, eram coplesita. Milka este o femeie mica de statura, dar cu o personalitate incredibil de puternica. Se pretinde a fi mai cinica decat este, dar va asigur ca poate fi foarte dura. Milka are o pasiune in a atinge limitele, si intotdeauna forteaza oamenii pana la extreme. Iar rezultatele se vad, fiind singurul Director de Creatie italian castigator de Grand Prix la Cannes. Marea ei pasiune este arta si Milka si-a creat o relatie fructuoasa cu artistul italian Maurizio Cattelan.
Pe Milka insa nu o veti vedea pe scena, este o persoana careia nu-i place sa iasa in evidenta. “

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Related