Magic World - Primul joc educativ complex din Romania

Luni, 5 decembrie a.c. a avut loc lansarea primului joc educativ complex pentru PC-uri adresat copiilor de peste 8 ani, conceput si produs in totalitate in Romania. Magic World - Taramul Fermecat a fost gandit in scop educativ si de divertisment, reprezentand astfel pariul celor de Voxline Communication cu publicul tanar autohton, dar si cu categoria de public reprezentata de parinti.

Compania romano-franceza specializata in servicii de telecomunicatii si internet - Voxline Communication - a lansat pe piata din Romania jocul Magic World - Taramul Fermecat, o incursiune intr-un univers medieval populat de fiinte fantastice si cavaleri magicieni. CD-ul ofera patru jocuri intr-unul singur, o combinatie inspirata intre eductie, cultura generala, aventura si lupta.
La inceput novice in mestesugul magiei, insa inimos si viteaz, jucatorul trebuie sa recucereasca Taramul Fermecat, cazut sub neagra stapanire a lui Warwulf. Jucatorul trebuie sa colinde harta rezolvand mai multe probe care tin de cunostintele sale de cultura generala si de educatie, pentru a capata experienta si pentru a inainta in ierarhia magica. In timp va deveni destul de abil si puternic pentru a folosi vraji, potiuni magice si arme cu puteri misterioase pentru a-si invinge adversarii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related