Cu Milka mergi la schi in Alpi!

Iarna asta toata lumea invata sa schieze cu Milka. Pentru ca Milka inseamna ciocolata cu lapte din Alpi, dar si distractie in spirit alpin, cea mai fina ciocolata invita pe toata lumea sa participe la promotia "Cu Milka mergi la schi in Alpi!". Toti amatorii de ciocolata si toti cei dornici de o noua experienta vor avea ocazia sa afle mai multe despre Milka si, in acelasi timp, sa faca primii pasi pe partia de schi.

Campania "Cu Milka mergi la schi in Alpi" ofera tuturor sansa de a patrunde tainele acestui sport minunat si de a ajunge in locul unde schiatul este la el acasa: in Alpi. Orice ciocolata Milka sau Milka M-Joy ofera lectii de schi date de profesionisti si te provoaca la o competitie chiar in interiorul ambalajului.
Astfel, in perioada 25 decembrie 2005 - 15 martie 2006, orice Milka sau Milka M-joy se poate transforma intr-un bilet de o saptamana la schi in Alpi sau in weekend-uri de schi la Predeal. Pentru a stimula interesul fata de schi, Milka mai ofera si 100 de perechi de schiuri profesioniste Fischer, 10.000 de schiuri de ciocolata si alte premii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related