Kraft Foods Romania lanseaza Jacobs Cappuccino Specials Milka

Ca raspuns la cerintele consumatorilor romani, in aceasta toamna, Kraft Foods Romania isi largeste portofoliul de specialitati de cafea, mai precis cel de cappuccino, prin lansarea pe piata a Jacobs Cappuccino Specials Milka - o inovatie pe piata de specialitati de cafea, care imbina armonios gustul de cappuccino Jacobs cu bucatele de ciocolata Milka.

Conform rapoartelor AC Nielsen, piata de specialitati de cafea a inregistrat o crestere de peste 75% de la inceputul acestui an pana in luna septembrie 2005, comparativ cu aceeasi perioada a anului anterior. Dinamismul acestei piete este direct determinat de inovatiile si noile produse lansate.
"Consumatorii vor fi atrasi de gustul unic al cafelei Jacobs, acum intr-o combinatie delicioasa, cu textura cremoasa si gust fin de ciocolata, un cappuccino ideal pentru momente personale de relaxare", declara Andreea Obilisteanu, Marketing Assistant Cafea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related