Marks a realizat proiectul "Multumesc, mama!" pentru reteaua privata de sanatate REGINA MARIA

Marks a realizat creatia si strategia si a implementat programul medical “Multumesc, mama!” pentru reteaua privata de sanatate REGINA MARIA, informeaza un comunicat emis de agentie. “Multumesc, mama!” are ca scop informarea publicului despre incidenta, efectele, diagnosticarea si tratarea osteoporozei.

Proiectul exploateaza caracterul inovator al tratamentului pe care REGINA MARIA il ofera pacientilor. Astfel, targetul comunicarii este constituit din tinerii receptivi la nou, care sunt preocupati de sanatatea membrilor familiei din care fac parte.

"Un lider nu este definit prin vorbe, ci prin faptele pe care le face. Asadar, REGINA MARIA initiaza acest program pentru a confirma ca cele mai moderne tratamente pot fi accesibile pe scara larga", a declarat Iulian Padurariu (Marketing Consultant Associate, Marks).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Marks

Marks este un nou tip de echipa, iar fondatorii Marks sunt specialisti care vin atat din “lumea clientului”, cat si din “lumea agentiilor”; specialisti in domenii diferite –... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneRelated