Marks semneaza campania "Primii in abonamente medicale" pentru Reteaua de Sanatate REGINA MARIA

Marks semneaza campania "Primii in abonamente medicale" pentru Reteaua de Sanatate REGINA MARIA

Marks a creat o noua campanie pentru Reteaua de Sanatate REGINA MARIA, "Primii in abonamente medicale", care, sub sloganul „Ne pasa de oameni”, a fost dedicata companiilor care folosesc serviciile medicale ale Retelei, arata un comunicat emis de agentie.

Anul acesta se implinesc trei ani de colaborare intre Marks si compania de servicii medicale, colaborare care a inceput prin rebranding-ul Centrul Medical Unirea (CMU) in Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA. Din punct de vedere strategic, compania a comunicat, an de an, o noua promisiune venita din realitatea interioara: “Vrem mai mult de la noi insine” in anul 2012, si “Ne pasa de oameni” in anul 2013. Campania corporate “Primii in abonamente medicale” reprezinta doar o parte din planul de comunicare care urmeaza sa fie implementat anul acesta sub noua semnatura.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Marks

Marks este un nou tip de echipa, iar fondatorii Marks sunt specialisti care vin atat din “lumea clientului”, cat si din “lumea agentiilor”; specialisti in domenii diferite –... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated