Httpool Romania si Vodafone Romania continua colaborarea pentru al treilea an consecutiv

Httpool Romania va colabora cu Vodafone Romania pentru al treilea an consecutiv, informeaza un comunicat emis de agentie. Contul a fost obtinut in urma cu 2 ani de Splendid Interactive, care a devenit in septembrie Httpool Romania.

Serviciile oferite de Vodafone Romania si Httpool cuprind opt canale de comunicare: SMS Insert, SMS Push, MMS Push, bannere pentru site-urile de internet mobil si in portalul Vodafone live!, inserturi in factura Vodafone, publicitate in Vodafone.ro si YouthSMS.ro.

"Continuarea parteneriatului cu Vodafone Romania ne ofera sansa de a fi mai creativi si de a participa mai departe la procesul de dezvoltare a acestui mediu eficient de publicitate. Astfel, in urmatorii doi ani vom imbunatati serviciile de mobile advertising, asa cum am facut si in ultimii ani, si vom incerca sa gasim mereu noi modalitati de promovare, de utilizare a produselor pe care le reprezentam, in avantajul clientilor si partenerilor nostri. Prelungirea perioadei de colaborare cu Vodafone Romania nu poate sa fie decat benefica pentru toate partile implicate si sa ofere stabilitatea si conditiile necesare dezvoltarii Mobile Advertising pe termen lung”, a declarat Cristi Marinescu (Managing Director, Httpool Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related