Cohn&Jansen JWT relanseaza Tazovsky

Cohn&Jansen JWT relanseaza Tazovsky

Tazovsky Vodka, primul brand propriu din portofoliul PP Distributors Romania, s-a relansat la sfarsitul lunii noiembrie printr-o campanie de comunicare semnata de Cohn&Jansen JWT. Campania este rezultatul unui pitch organizat anul trecut si este primul pas spre repozitionarea brandului pentru segmentul mainstream din Romania.

“Piata de vodca este o piata matura, extrem de competitiva, cu o oferta variata si produse bine stabilite. De aceea era nevoie de o idee curajoasa, care sa pozitioneze Tazovsky simplu si memorabil pe segmentul mainstream” a declarat Nikitas Aspiotis, General Manager.

Conceptul castigator – Lectia de vodka – porneste de la observatia ca, atunci cand vine vorba despre vodca, consumatorii romani nu sunt foarte bine informati despre ceea ce isi toarna in pahare.

“Pare aproape incredibil, dar, desi matura, categoria de vodca nu le-a explicat niciodata romanilor ce inseamna o vodca buna. Din cauza reclamelor la bere, orice barbat stie sa-ti spuna care-i treaba cu hameiul, apa si malaiul, la vin au tot felul de consideratii despre sol, regiune sau pastile. La vodca, in schimb, e liniste si asta a prezentat o oportunitate strategica extraordinara pentru o vodca foarte buna cum este Tazovsky” spune Andrei Cohn, Creative Director & Managing Partner Cohn&Jansen JWT.

Cu executii pe TV, in BTL si in in-store, campania are in focus cele 3 ingrediente care alcatuiesc o vodca buna: apa, procesul de distilare si lipsa zaharului adaugat.

“Executiile au dublu scop, sa informeze, dar sa fie si entertaining, asa ca in spotul TV am ales sa purtam o discutie directa, de la barbat la barbat, cu pasionatii de vodca, chiar intr-unul din locurile lor preferate (Tormen, in centrul Bucurestilor, pentru cunoscatori). Speram sa le placa noua noastra abordare” a declarat Alex Negoescu, Creative Director Cohn&Jansen JWT.

 

Spotul campaniei poate fi urmarit aici.

 

KV

 

Echipa Cohn&Jansen JWT

Andrei Cohn – Creative Director & Managing Partner
Alex Negoescu – Creative Director
Stefan Chiritescu – Strategic Planner
Adi Marciu – Art Director
Alexandra Manoila – Copywriter
Octavian Budai – Art Director
Alexandra Popa – Copywriter
Virgil Ghelmeci, Mihai Gheorghe – DTP
Ilinca Dumitrescu – AV Producer
Miriam Ivanescu – Account Director
Ruxandra Popescu – Account Manager

 

Echipa PP Distributors Romania

Nikitas Aspiotis – General Manager
Antonia Stere – Customer Marketing Manager
Mihai Chiriacescu – Brand Manager

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related