[Training IQads Kadett] Octavian Viorel (Pukka) despre online art direction

[Training IQads Kadett] Octavian Viorel (Pukka) despre online art direction

Clubul Kadett va gazdui joi ultimul training din acest an dedicat art direction-ului, care va fi tinut de Octavian Viorel, creative si partner la Pukka.

De ce trebuie sa tii cont atunci cand desenezi un site, o aplicatie sau gandesti o campanie, ce inseamna art direction in mediul online si locurile in care poti activa ca art director - sunt doar cateva dintre subiectele ce vor fi abordate in cadrul trainingului lui Octavian.

In prezent creativ si partner la Pukka, Octavian a fost, pana in momentul de fata, art director la Headvertising timp de 4 ani, webdesigner pentru Abbotsfield (USA), partner la 3k studioz, webdesigner la B4U Media (Birmingham, UK), editor la funkyou.ro (impreuna cu Gabi Lungu). A absolvit Creative Alliance in Birmingham, UK.

Programul de talent scouting IQads Kadett este organizat de IQads cu sprijinul agentiei-partener Mercury360. Cadetii sunt alesi in urma unui test de orientare si examinare online care verifica gradul in care personalitatea tinerilor se apropie de personalitatea ideala a principalelor meserii din industria de marketing si comunicare, testul fiind disponibil pe site-ului programului -www.IQadsKadett.ro.

Odata admisi in program, cadetii participa la o serie de training-uri si prezentari de case study-uri organizate special pentru ei in Clubul Kadett, aflat in sediul IQads. In plus, cadetii primesc invitatii la evenimente ale industriei, carti de specialitate, precum si sansa de a beneficia de stagii de practica in agentii si companii

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related