Golden Drum 2008: La Portoroz s-au anuntat primii castigatori

Corespondenta din Portoroz

In cadrul Golden Drum Open Awards Ceremony care a avut loc in aceasta seara s-au facut publice numele primelor agentii premiate anul acesta la Portoroz. Categoriile care si-au aflat castigatorii sunt Design&Art Direction, Interactive, Media Campaigns, TV&Film Promo, Open Ad, Advertising Campaigns si Portoroz Piran Poster Awards.

Agentia Ogilvy Pristina a obtinut Grand Prix in categoria Design&Art Direction cu campania "Newborn", realizata pentru Guvernul Republicii Kosovo. Brieful de la care s-a pornit a fost conceperea unui eveniment de celebrare a declaratiei de independenta a provinciei Kosovo, iar ideea creativa livrata de agentie a fost crearea unui monument inalt de 3 metri, lung de 24 metri, lat de 1 metru si care cantarea 9 tone. Intitulat "Newborn", acesta exprima ideea de libertate, subliniind ideea de nastere a unei noi tari.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related