Mobile Marketing pentru 2012: potential de crestere pentru QR codes, actiunile call-to-action si aplicatiile mobile

Conform estimarilor realizate de Syscom Digital, campaniile de marketing mobil isi vor diversifica componentele in 2012 astfel ca utilizarea QR codes complementar cu alte medii (web, gaming, voce, Facebook, aplicatii mobile) are un potential de crestere de pana la 50%, anunta un comunicat emis de agentie. Potential de dezvoltare mai au si activitatile call-to-action si aplicatiile mobile, insa 75% din campaniile de marketing mobil din anul viitor se vor baza in continuare pe SMS-uri.

"Aplicatiile pentru device-uri mobile targetate catre consumatori vor fi vedetele anului 2012, diversitatea facilitatilor pe care le ofera acestea determinandu-le sa devina un 'must' pentru orice brand sau retailer important. Desi aplicatiile sunt tool-uri din categoria mobile marketing, in prezent bugetele pentru aceste tipuri de servicii/produse intra in categoria online, componenta pe care se asteapta cresteri, deci putem astepta si de aici preluarea unei cote valorice", spune Maia Novolan (Director General, Syscom Digital).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Syscom Digital

Înființată în 2009, Syscom Digital este o agenție de marketing interactiv, care derulează proiecte complexe de consumer interaction și customer experience, integrând in conceptele creative... vezi detalii »

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related