Protestele impotriva proiectelor de lege SOPA si PIPA, raspunsul initiatorului Lamar Smith si pozitia Casei Albe

Protestele impotriva proiectelor de lege SOPA si PIPA, raspunsul initiatorului Lamar Smith si pozitia Casei Albe

[UPDATE 2] Lamar Smith, initiatorul SOPA, a retras proiectul de lege. Intr-un interviu pentru Reuters, Lamar Smith a declarat: "Am auzit opiniile criticilor si iau in considerare problemele ridicate de ei vizavi de legea propusa spre rezolvarea pirateriei online. Este clar ca avem nevoie de o revizuire a abordarii cu privire la problema hotilor din strainatate care fura si vand inventii si produse americane".

[UPDATE] Potrivit unui articol publicat de POLITICO, senatorul Marco Rubio co-sponsor al PIPA si-a retras sustinerea, iar Ben Quayle, co-sponsor al SOPA in House of Representatives, a incetat sa mai sprijine proiectul de lege. De asemenea, purtatorul de cuvant al congresmanului Lee Terry a declarat ca acesta din urma nu poate sustine SOPA in formula in care este redactat acum. Senatorul Jim DeMint a declarat intr-un tweet ca nu sustine proiectul de lege propus in Senat, Justin Amash, reprezentant in House of Representatives, si-a schimbat poza de profil de pe Facebook cu una care promoveaza cauza anti SOPA/PIPA, senatorul Robert Menendez a declarat printr-un tweet ca intelege problemele ridicate vizavi de proiectul PIPA, iar senatorul John Cornyn a cerut o amanare a votului pentru PIPA.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related