Campanie Google pentru protectia datelor personale

Pentru a raspunde acuzatiilor de violare a confidentialitatii datelor private ale utilizatorilor aduse de Federal Trade Comission anul trecut, Google a lansat o campania "Good to know" ce vizeaza importanta protejarii informatiilor personale in mediul online, potrivit unui articol publicat de Associated Press. Campania este produsa in parteneriat cu Citizen Advice Bureau si furnizeaza modalitati si sfaturi ce vizeaza securitatea online, ce ii ajuta pe utilizatori sa inteleaga ce reprezinta datele pe care le furnizeaza si ce instrumente ar putea sa foloseasca pentru a le administra mai bine.

Campania se desfasoara online, dar are si o componenta importanta de offline, incluzand panouri publicitare si machete in ziare ca The Wall Street Journal, The New York Times si USA Today. De asemenea, Citizens Advice Bureau distribuie o brosura informativa cu mesajele acestei campanii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related