Echipa de PR comunica pentru brandul de lactate de capra LaColline

Agentia independenta Echipa de PR va gestiona pentru compania producatoare si exportatoare de lapte de capra LaColline comunicarea de produs, relatia cu media, componenta de BTL si social media, potrivit unui comunicat emis de Echipa de PR.

"Noi si LaColline suntem aproape de-o seama: avem doar 4 ani iar ei un pic peste. Dar nu mai suntem de mult copii intr-ale businessului. Stim ce putem, ce vrem si unde dorim sa ajungem. Si sunt sigur ca vom face o echipa de succes", a declarat Lucian Mindruta (Creative Director, Echipa de PR).

"In fabrica din Valcele procesam laptele de capra romanesc dupa o reteta frantuzeasca. Dar suntem un brand 100% romanesc care va comunica si valorile uitate ale produselor autohtone. Echipa de PR, folosind o formula proprie, va povesti despre calitate, imagine si autenticitate, valori pe care se bazeaza acest nou parteneriat", spune Ovidiu Spanu (Director general, LaColline).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related