Infinit Solutions Agency a dezvoltat identitatea vizuala a Patronatului Apelor Minerale si site-ul Apemin

Infinit Solutions Agency a dezvoltat website-ul Apemin, apeleminerale.ro, si identitatea vizuala pentru Patronatul Apelor Minerale, informeaza un comunicat emis de  Eye PR. Noua identitate vizuala imbina apa pura si mediul, iar website-ul isi propune sa puna la dispozitia consumatorilor informatii relevante legate de apele minerale, abordand un design ce exprima ideea de apa pura, venita din natura.

"Pentru noi, colaborarea cu Patronatul Apelor Minerale reprezinta un parteneriat strategic. Un parteneriat care ne conduce spre intelegerea in profunzime a pietei apelor minerale, si care la figurat descrie o apropiere de izvor. Ne–am implicat cu foarte mare interes in realizarea proiectului si ne bucuram de rezultate. Asteptam urmatoarele proiecte pe care le vom dezolta impreuna", a declarat Emanuel Zeiler (Client Service Director, Infinit Solutions Agency).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related