Dubla recunoastere pentru "Citeste o carte!"

LOWE ROMANIA IA UN AUR SI UN ARGINT LA GOLDEN HAMMER

Aur la categoria Social Ad in Print si argint la categoria Print, Servicii cultura - sunt cele doua premii castigate de Lowe Romania la a cincea editie a Festivalului International de Publicitate Golden Hammer, Letonia.

"Cred ca Golden Hammer este al doilea festival international ca importanta in regiune dupa Portoroz, de aceea ma bucur cu adevarat de aceste premii. Este prima data cand am trimis lucrari la acest festival si nu am fi facut-o daca nu stiam ca o sa confirmam ca suntem pe drumul pe care l-am promis pentru Lowe in Romania.
Am fost foarte exigenti si nu am trimis lucrari ca sa ne aflam in treaba: am inscris trei lucrari in patru categorii, am avut trei nominalizari si doua premii.", Daniel Gavrila, Managing Director Lowe.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Companii

Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related