Cum a fost la Creative Combo, editia 1 - Despre barbati

Cum a fost la Creative Combo, editia 1 - Despre barbati

Aseara a avut loc prima editie Creative Combo, evenimentul IQads care prezinta proiectii tematice alcatuite din cele mai premiate si creative spoturi locale si internationale. Creative Combo a fost gandit pentru a aduce in fata pasionatilor de publicitate din Romania cele mai interesante reclame pe anumite subiecte, altfel decat in scurtele pauze publicitare.

Creative Combo #1

Evenimentul a fost prezent in Bucuresti si in alte 16 orase - Arad, Baia Mare, Brasov, Cluj, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Satu Mare, Sibiu, Targu Mures, Targu Jiu si Tulcea, insa nu toate orasele au reusit sa adune la un loc iubitorii de reclame. Creative Combo si publicitatea pe post de entertainment s-au consumat mai bine la Bucuresti, Cluj, Iasi, Arad, Galati, Sibiu si Targu Mures, orasele in care au fost cei mai multi participanti din tara.

Creative Combo #1

Hip Sterica a fost moderatorul virtual al serii si a avut rolul de a-i introduce pe cei prezenti in povestea proiectiei - aceasta a fost impartita in 4 capitole mari, care au strans, fiecare, mai multe reclame cu o anumita tematica: situatii nepotrivite si amuzante in care intra barbatii, barbatii responsabili si grija lor fata de sine si propria familie, gasca de prieteni si amintirile frumoase care se formeaza la iesirile la bere cu ei, dar si figuri masculine neobisnuite - de la cowboy si duri ai cubicale-urilor si pana la imblanzitorii de masini de curse si cataratorii pe munte.

Creative Combo #1

Creative Combo #1

Creative Combo #1

Cele doua ore si jumatate ale proiectiei Creative Combo au fost o ocazie foarte buna pentru pasionatii de publicitate sa isi aduca aminte de figuri clasice din publicitatea masculina - de la aceia care stiu ca lucrurile bune se intampla celor care asteapta (Guiness) si barbatii care iubesc fotbalul mai presus de orice (Nike), pana la cei care stiu ca trebuie sa mergi mai departe, daca vrei sa atingi maretia (Johnny Walker).

Creative Combo #1

Creative Combo #1

Dupa aceasta prima editie pilot, urmatoarele evenimente Creative Combo vor fi organizate in orasele in care acesta editie a demonstrat ca iubitorii de reclame sunt mari amatori de a petrece o seara in oras in compania lui Hip Sterica si a unei proiectii de doua ore cu mixaj tematic cu reclame inspirate.

Creative Combo este un eveniment IQads, sustinut de Kiss FM. Partenerii media nationali sunt 24FUN, Realitatea.net si Mixtopia. Partenerii media locali sunt inOras.ro, Clujlife.com, AltIasi.ro, Blogevent.ro, iPloiesti.ro, OutInMures.ro, Mad3.ro, PRIME Iasi.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

Lavinia Iancu
acum 12 ani
Unde gasim poze de la eveniment?


Branded


Related