Seara Devoratorilor de Virale va incheia editia RoNewMedia de anul acesta

Festivalul RoNewMedia de anul acesta se va incheia vineri, 18 mai, cu o Seara a Devoratorilor de Virale in care invitatii vor dezbate cat de greu e sa faci umor profesionist si ce ii trebuie unui filmulet ca sa devina hit pe YouTube.

[UPDATE] Stand-up comediantul Claudiu Teo Teohari si invitatii sai, Bogdan Naumovici (Creative Director la 23 Communication Ideas), regizorul Dan ChisuOctavian "Mistretu" Pascut (actor la "Cronica Carcotasilor", regizor si producator la Harcea Parcea Ent.), Dragos "Telelu" Musat (jurnalist ex-Academia Catavencu, Kamikaze, actor freelancer si creativ la Propaganda) si Catalin Dobre (Group Creative Director la McCann Erickson), vor analiza cat se poate de serios cele mai amuzante si eficiente clipuri publicitare virale din lume.

Evenimentul va avea loc vineri, 18 mai, la noul sediu al Bibliotecii Nationale, intrarea fiind libera, pe baza de inscriere. Pe pagina de Facebook Kiss FM a fost dezvoltata o aplicatie dedicata inscrierilor.

Evenimentul este sutinut de HBO GO, in parteneriat cu KISS FM, IQads si REALITATEA TV.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related