The Geeks a creat noua versiune a site-ului Muzeului de Istorie Naturala 'Grigore Antipa'

Pe 24 mai, la 104 ani de la deschiderea primelor sali din expunerea permanenta a Muzeului de Istorie Naturala 'Grigore Antipa', site-ul muzeului a fost lansat in versiunea reconstruita si reorganizata prin implicarea pro bono a The Geeks, anunta un comunicat de presa emis de agentie.

"Dincolo de cerintele de functionalitate de zi cu zi ale muzeului, in construirea site-ului a contat foarte mult si personalitatea brand-ului Muzeul National de Istorie Naturala 'Grigore Antipa'. Astfel, dincolo de o reorganizare a continutului si o refacere completa a bazei de date, site-ul aduce la viata noul spirit Antipa, unul mult mai apropiat de noua generatie de vizitatori", a declarat Alexandru Gugurel (Online Project Manager, The Geeks).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related