Veronica Plăcintescu, numită Head of Public Relations al Oxygen

Veronica Plăcintescu, numită Head of Public Relations al Oxygen

Agenția de comunicare Oxygen își continuă strategia de dezvoltare și consolidare a echipei și o numește pe Veronica Plăcintescu în poziția de Head of Public Relations, responsabilă de gestionarea întregului departament de PR.

Veronica face parte din echipa Oxygen de opt ani, în ultimii trei ocupând funcția de Head of Corporate Communications. Din această poziție a format, crescut și condus o echipă transdisciplinară de specialiști în comunicare, media relations, crisis communication, reputation management, employer branding, comunicare internă și influencer marketing. În noul rol, va avea o perspectivă strategică asupra tuturor conturilor de PR din agenție și va coordona echipele în dezvoltarea și implementarea strategiilor de comunicare corporate și de brand.

Cu 15 ani de experiență, Veronica Plăcintescu s-a specializat în strategie de comunicare, managementul reputației și PR și a consiliat clienți din mai multe industrii, precum financiar-bancar, energie, FMCG, IT&C, retail și imobiliare.

Sunt norocoasă să mă fi maturizat profesional în Oxygen, să văd relații, oameni și clienți evoluând la rândul lor. Lucrul de care sunt cel mai mândră este șansa de a fi crescut și dezvoltat una din cele mai bune și diverse echipe de comunicare corporate din piață. Ultimii doi ani însă au facut ca PR-ul să se transforme astfel încât, acum, nu mai presupune echipe strict corporate sau strict consumer. Misiunea mea în noul rol este de a îmbunătăți activitatea departamentului de PR încurajând sinergia între oameni cu expertize complementare, cu scopul de a maximiza rezultatele și de a ajuta clienții să își atingă obiectivele”, a declarat Veronica Plăcinescu, Head of PR.

Am avut șansa de a o cunoaște pe Veronica încă de la începuturile ei profesionale. Este o combinație rară de creativitate și pragmatism, un profesionist desăvârșit, cu aptitudini vaste și diverse în PR, strategie și comunicare. Am convingerea că este cea mai potrivită pentru acest rol și va avea toată susținerea echipei de management pentru a continua dezvoltarea departamentului de PR și a clienților din portofoliul agenției”, a declarat Adina Trandaf, Managing Director, Oxygen.  

Cu birouri în București și Cluj-Napoca, Oxygen este o agenție integrată de comunicare, iar portofoliul de clienți reunește companii locale și internaționale precum: Enel, Vodafone, Garanti BBVA, Arctic, Beko, Grundig, Farmec, Gerovital, Nufar, Triumf, Olympus, Betano, Oppo, Moncler, Sensiblu, Beciul Domnesc, Băneasa Shopping City, VEKA Romania, Siniat – Grupul Etex, Selgros, Patria Bank, Gregory’s România, Skechers, Sony Pictures AXN, Fashion House, ATP Trucks, Email de Sighisoara, Magna Pharm, EBRD, Tenaris Silcotub, Prime Kapital și mulți alții. Misiunea Oxygen este de a crește în mod sustenabil branduri și businessuri, prin insighturi, abordare strategică și campanii integrate axate pe rezultate. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related