Credite personalizate pentru fiecare client in campania Bancpost semnata de Lowe&Partners

Credite personalizate pentru fiecare client in campania Bancpost semnata de Lowe&Partners

Lowe & Partners a creat pentru Bancpost noua campanie de comunicare pentru produsul credit de nevoi personale, ce va rula pana la sfarsitul lunii iunie pe toate mediile de comunicare – TV, print, radio, online, OOH si POSM in sucursale, informeaza un comunicat de presa emis de GolinHarris.

Atat brandingul produsului, Creditul Nume Prenume, cat si call-to-action-ul "Probeaza creditul care ti se potriveste!" isi propune sa ii invite pe consumatori sa afle detalii despre creditul gandit pentru fiecare dintre ei.

Activarea campaniei a constat in lansarea unei aplicatii prin care oamenii erau invitati sa-si caute numele pe Google, rezultatele generand automat creditul care le poarta numele. Activitatea s-a mutat apoi in statia de metrou Pipera care a fost amenajata special in spritul campaniei – oamenii isi pot face poze cu unul din planurile de creditare care li se potriveste si sa intre in concursul de pe pagina de Facebook Bancpost.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related