Dunhill prezinta seria de evenimente de muzica iberica live

DJ Alvaro G. Velilla, rezident El Divino, Ibiza, si Paco Fernández, unul dintre autorii seriei Café del Mar, aduc la Bucuresti, in Embryo Club, atmosfera party-urilor din Ibiza in cadrul primului concert exclusivist din seria evenimentelor Dunhill Dimensions.

Concertul imbina stiluri muzicale diferite, instrumente clasice si sound-uri moderne. New Jazz, Downtempo, Broken Beats si Groovy House, mixate de DJ Al Velilla, se completeaza cu acordurile de chitara live ale lui Paco Fernández, unul dintre initiatorii curentului Café del Mar si al muzicii "chill out". Spectacolele celor doi artisti sunt inedite prin faptul ca acestia improvizeaza tot timpul, fara sa aiba un program prestabilit.

Spectacolul celor doi artisti, a carui unicitate vine din improvizatie si din fuziunea speciala de culturi si stiluri muzicale, se integreaza perfect conceptului Dunhill Dimensions. Marca de tigarete Dunhill se adreseaza consumatorilor sai rafinati din Romania printr-o serie de evenimente ce imbina patru tendinte de lifestyle: culinare, design interior, reprezentatii artistice moderne si antreprenoriat.

Paco Fernández: "O imbinare inedita de stiluri muzicale."

Despre participarea la Dunhill Dimensions, Paco Fernández marturiseste: "Nu va fi un eveniment oarecare. Eu si Al Velilla am dezvoltat un concept care ne permite sa interactionam foarte bine unul cu celalalt. Al va mixa melodiile - track-uri de pe ultimele mele albume, dar si productii ale lui Al si ale altor artisti - iar eu il voi urma cu chitara in toata aceasta aventura. Suntem bucurosi sa aducem la Bucuresti aceste imbinari inedite de stiluri muzicale si avem o deosebita placere de a performa in cadrul unui eveniment de asemenea dimensiuni."

Pe langa evenimentul din clubul Embryo, campania de comunicare a conceptului Dunhill Dimensions cuprinde alte patru evenimente de anvergura care vor avea loc in cele mai importante orase din Romania: Bucuresti, Constanta, Cluj si Timisoara.

In Romania, Dunhill este o marca a companiei British American Tobacco.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related