[UPDATE] Digital Star gestioneaza comunicarea in mediul digital a campaniei "Ice Age 4" pentru Rewe Romania

[UPDATE] In urma unui pitch la care au participat 4 agentii online din tara, Rewe Romania a ales agentia Digital Star, parte a grupului Leo Burnett pentru a gestiona comunicarea online si social media pentru campania filmului Ice Age 4 in Romania, informeaza un comunicat de presa emis de Leo Burnett.

Digital Star a realizat implementarea in mediul digital a campaniei "Ice Age 4", derulata zilele acestea in magazinele Penny Market si Penny Market XXL. Agentia a creat website-ul campaniei si a pagina de Facebook a Penny Market care a depasit 4500 de fani la o saptamana de la lansarea in social media. Pe durata a aproximativ doua luni, cumparatorii vor putea cumpara din aceste magazine un album unde pot colectiona cartonase lenticulare cu personajele din filmul de desene animate Ace Age 4, oferite gratuit clientilor la achizitionarea anumitor produse sau in cazul in care cumparaturile depasesc o anumita suma.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related