La Olimpiadele Comunicarii "a comunica" incepe cu "a citi"

Organizatorii Olimpiadelor Comunicarii le propun vizitatorilor site-ului www.olimpiadelecomunicarii.ro trei concursuri speciale. Premiile puse in joc constau in peste 70 de carti esentiale de marketing, advertising si PR, din colectia BrandBuilders.

Concursul "Fii un comunicator responsabil!", oferit de JTI Romania le propune participantilor sa raspunda corect la 7 intrebari despre Responsabilitatea Sociala a Companiilor (CSR). Raspunsurile la aceste intrebari pot fi gasite pe site-ul www.responsabilitatesociala.ro, despre care Gilda Lazar, Director Corporate Affairs la JTI Romania, spune ca "este un instrument util si eficient pentru toti cei interesati in aprofundarea conceptului de CSR." Celor care au prins "gustul comunicarii online", organizatorii Olimpiadelor impreuna cu UPC Romania le propun un concurs de blog-uri. In functie de specific, blog-urile pot fi inscrise intr-una din cele cinci sectiuni: personal, de cariera, tematic, foto, de echipa (sau comunitate).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related