Peste 1 milion de accesari pentru videoclipul cu rockerii care vopseau o camera de camin cu Duraziv

Peste 1 milion de accesari pentru videoclipul cu rockerii care vopseau o camera de camin cu Duraziv

Propaganda a realizat pentru vopseaua Duraziv clipul "Cum varuiesc rockerii in Regie", care a devenit cel mai vizionat viral comercial romanesc depasind un milion de accesari, informeaza un comunicat emis de agentie. Videoclipul, postat pe YouTube, a fost prezentat de Jason Biggs, actorul din seria American Pie, in cadrul filmelor de pe YouTube ale lui Ray William Johnson.

Conceptul reclamei online a fost ilustrarea beneficiului principal al produsului, faptul ca e ecologic si mai putin daunator organismului decat alte vopsele de pe piata, intr-un mod plin de umor. Duraziv Fara Miros este singura vopsea certificata ecologic din Romania

Videoclipul, al carui potential era observat intr-o postare de pe blogul IQads, a fost lansat in paralel cu o campanie care a cuprins spotul TV "Rocada", doua spoturi radio de 30 de secunde, POSM si bannere video. Spotul TV, regizat de Radu Jude, surprinde modalitatea de vopsit "fara deranj", intr-un spot TV in care 3 mesteri demonstreaza atributele vopselei Duraziv Fara Miros care "acopera sanatos cu zero deranj" executand o lucrare in timp ce clientii sunt inca in casa.

"Ce inseamna o vopsea ecologica? Nu ataca mainile, plamanii si nici… parul. Asa am ajuns la rockeri – o categorie de oameni care tin foarte mult la parul lor. Daca ei au incredere sa isi dea cu Duraziv Fara Miros pe par, atunci cu siguranta vopseaua e "sanatoasa". Unde mai pui ca ei stapanesc si o metoda excelenta de aplicare a vopselei, prin headbanging (dat din cap/ par)", a declarat Dragos Musat (Online Creative & Producer, Propaganda).

"Partea amuzanta este ca niste baieti din America au vazut ca spotul are succes, l-au preluat pretinzand ca este al lor si chiar au inceput sa faca profit de pe urma lui, prin reclame. Google Youtube a oprit filmuletul postat de PROPAGANDA, insa dupa ce am facut dovada ca este clipul nostru, problema s-a rezolvat", a declarat Bogdan Moraru (Creative Director, Propaganda).

Potrivit comunicatului, viralul comercial autohton cu buget redus a fost preluat de diverse bloguri si pagini de Facebook unde a adunat sute de comentarii. Luand in calcul si cele aproximativ 500.000 de vizualizari pe diferite alte conturi de pe internet, clipul a depasit pana acum 6 milioane de utilizatori in online

Echipa care a contribuit la realizarea campaniei din partea Propaganda: Dan Stanescu (Head of Copy), Alex Macsoda (Art Director), Bogdan Moraru (Creative Director), Mihai Preotu (Strategic Planner), Sonia Panait (Strategic Planning Co-Director), Mihaela Giurca (Head of Project Management), Marcela Moldovan (AV Producer), Alexandra Postoaca (Media Manager), Svetlana Bulacu (Media Director).

Au mai contribuit: Dragos Musat, Online Creative & Producer (regie), Dan Kosuth (imagine si productie), Octavian Rachita, Vlad Iliescu si Adrian Iliescu (animatie pe calculator).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related