[AdStory] Paul Arnold: Am decis ca vreau sa lucrez in publicitate atunci cand mi-am dat seama ca in industria asta lucreaza cele mai frumoase femei

[AdStory] Paul Arnold: Am decis ca vreau sa lucrez in publicitate atunci cand mi-am dat seama ca in industria asta lucreaza cele mai frumoase femei

Da, uneori o atractie asa simpla precum e cea pentru sexul opus te poate conduce la job-ul vietii tale. Dupa 14 ani la Saatchi & Saatchi, 11 la Grey Advertising si 3 ani la propria companie de consultanta, Paul Arnold a gasit timp sa-si puna in ordine amintirile legate de publicitate. Oriunde altundeva decat in spatiul clasic de birou dezordonat, cu o zicala veche la purtator si mereu cu gandul la nevoile si sentimentele oamenilor - asa creeaza Paul. Puteti citi aici povestea pe scurt a vietii sale publicitare si ad-urile la care tine cel mai mult. 

Am copilarit pe strazile din Sawbridgewoth – un sat micut situat la 50 de kilometri de Londra – unde obisnuiam sa colind campurile de dimineata pana seara cu fratele meu, facandu-le necazuri fermierilor locali.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Dosare editoriale

Campanii

Sectiune



Branded


Related