Jack Daniel’s incurajeaza utilizatorii de Facebook sa continue povestea inceputa de Dan Puric

Jack Daniel’s incurajeaza utilizatorii de Facebook sa continue povestea inceputa de Dan Puric

Cu ocazia celei de-a 162-a aniversare a lui Jack Daniel, brandul Jack Daniel’s a lansat pe 6 septembrie aplicatia de Facebook "Some Stories", informeaza un comunicat emis de Wunderman. In cadrul aplicatiei utilizatorii de Facebook pot crea si posta povesti de maximum 162 de cuvinte, care continua firul narativ al primului capitol, scris de Dan Puric. Aplicatia va fi disponibila pana pe 25 septembrie.

Utilizatorii isi pot posta povestile in intervalul orar 11:00 – 13:00, 14:00 – 16:00, 17:00- 19:00, 20:00 – 10:00. Zilnic, un juriu va alege patru dintre povestile inscrise, iar autorii lor vor fi recompensati cu o agenda Jack Daniel’s. De asemenea, toti utilizatorii care au inscris o poveste in aplicatie vor intra automat in tragerea la sorti, care ii va premia pe castigatori cu o invitatie de doua persoane la petrecerea aniversara Mr. Jack’s Birthday Party din Marea Britanie, ce va avea loc pe 6 octombrie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related