Unilever continua traditia la Ploiesti

Cele 407 de asociatii de proprietari si 537 de camere de studenti din campusul Universitatii de Petrol si Gaze au depasit recordul de participanti stabilit anul trecut la concursurile "Cel mai frumos bloc" si "Cea mai frumoasa camera studenteasca". Editia a VII - a a concursurilor organizate de catre compania Unilever South Central Europe in colaborare cu Primaria Municipiului Ploiesti reprezinta o investitie totala de 10.000 euro.

Au fost oferite 7 premii pentru asociatiile de locatari (1 premiu I, 3 premii II si 3 premii III) si 18 premii pentru camerele studentesti (3 premii I, 5 premii II si 10 premii III), constand in peste 2.500 de produse (Dero, Cif, Domestos, Lux).
Implicarea de exceptie si rezultatele muncii atat a locatarilor, cat si a studentilor, au determintat organizatorii sa ofere si un numar record de mentiuni: 5 asociatii de locatari si 10 camere studentesti au fost premiate cu produse.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related