Lowe si Lowe PR au lansat Domestos BactiStop in Romania

Proiectul de lansare a primului dezinfectant solid de toaleta - Domestos BactiStop - a fost adjudecat de agentiile Lowe si Lowe PR in urma unei licitatii derulate la inceputul anului. Desfasurarea de forte se va incheia in luna iunie.

"Suntem mandri sa ne raliem luptei impotriva microbilor din toaleta intr-o maniera atat de creativa si spectaculoasa. Cred ca prin aceasta campanie vom reusi sa nimicim nu doar bacteriile ci si prejudecatile legate de limitele comunicarii, dovedind ca ne putem surprinde consumatorii in cel mai neasteptat mod...chiar si in baie! Multumim Unilever pentru incredere si vizionarism", spune Manuela Zidaru - Senior PR Executive Lowe PR.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related