Adrian Botan despre Cristal Festival: "Cred ca oamenii pun mult mai multa inteligenta in inovatie decat in creativitate"

Adrian Botan despre Cristal Festival: "Cred ca oamenii pun mult mai multa inteligenta in inovatie decat in creativitate"

[UPDATE] Adrian Botan (VP Creative Excellence, McCann Erickson CEE) a fost presedintele juriului pentru categoriile Print (Outdoor, Press & Print Craft) si Design in cadrul celei de-a 12-a editii Cristal Festival. Inainte ceremonia de premiere am discutat despre procesul si criteriile de jurizare, diferentele de mentalitate comparativ cu alte festivaluri (Eurobest, Golden Drum, Red Apple, The Cup), strictetea cu care au fost notate anumite campanii, penalizari si categoriile la care au fost inscrise proiectele.

IQads: Care au fost criteriile de jurizare pentru editia din 2012 a Cristal Festival?
Adrian Botan: Nu a fost o competitie foarte dificila. Ce ne-a interesat a fost sa evidentiem lucrarile cele mai inovatoare si care merg mai departe de a incerca sa transmita un beneficiu al unui produs intr-un mod inteligent sau gasesc un insight si il dramatizeaza. Ne-au interesat campaniile cu un impact cultural mai mare. Si cred ca asta a fost un criteriu important, cel putin la Grand Prix.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune



Branded


Related