Catalin Dobre despre noul rol in McCann si concluzii de la jurizarea la Eurobest

Catalin Dobre despre noul rol in McCann si concluzii de la jurizarea la Eurobest

La sfarsitul lunii octombrie, McCann Erickson Romania a anuntat mai multe schimbari in grup. Astfel, la creatie, dupa ce Adrian Botan a preluat atributiile de VP Creative Excellence McCann Erickson CEE in urma cu 8 luni, conducand creatia la nivel regional, Catalin Dobre si Alexandru Dumitrescu au fost numiti Executive Creative Directors, urmand ca ei sa coordoneze biroul din Romania.

Dupa 8 ani in echipa McCann Erickson, unde a inceput ca junior copywriter si a avansat pana la postul de Group Creative Director, in prezent rolul lui Catalin Dobre este sa ghideze si sa impulsioneze creativii din agentie sa lucreze mai implicat si mai organizat, sa sporeasca entuziasmul creativ si sa inspire echipa sa depuna efortul suplimentar care conduce la creatii premiate. Daca ROM a obtinut Grand Prix-uri la festivaluri internationale, scopul final e ca performante similare sa fie obtinute si cu celelalte conturi din portofoliu, ne-a spus Catalin intr-un interviu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related