Un Golden Drum Grand Prix si 4 Silver Drums pentru McCann Worldgroup Romania la Liubliana

Un Golden Drum Grand Prix si 4 Silver Drums pentru McCann Worldgroup Romania la Liubliana

Un Grand Prix si 4 Silver Drums sunt premiile obtinute de catre McCann Worldgroup Romania la editia cu numarul 24 a Golden Drum, in urma celor 16 mentiuni pe shortlisturi obtinute in acest an. Festivalul s-a desfasurat in Liubliana, Slovenia intre 18 si 20 octombrie 2017. 

Au mai inscris la aceasta editie a Golden Drum DDB Romania, FCB Bucharest, Friends\TBWA, Golin Bucharest, Heist Industries, Kinecto Isobar, Kubis Interactive si MullenLowe Romania.

In continuare, va prezentam campaniile selectionate si categoriile castigatoare:

Vodafone Romania - "Life From A Different World" a castigat un Golden Drum Grand Prix la categoria Capture (use) of local spirit, un Silver Drum la Integrated si cinci shortlisturi, anume in categoriile Activation programme, Branded content and entertainment, Digital, Public relations si Media.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Kubis Interactive

Kubis Interactive este una dintre cele mai mari agentii de digital de pe piata din Romania si ofera solutii de marketing online adaptate nevoilor clientului. De la campanii de consumer engagement pana la productie si... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

SectiuneRelated