Un Golden Drum Grand Prix si 4 Silver Drums pentru McCann Worldgroup Romania la Liubliana

Un Golden Drum Grand Prix si 4 Silver Drums pentru McCann Worldgroup Romania la Liubliana

Un Grand Prix si 4 Silver Drums sunt premiile obtinute de catre McCann Worldgroup Romania la editia cu numarul 24 a Golden Drum, in urma celor 16 mentiuni pe shortlisturi obtinute in acest an. Festivalul s-a desfasurat in Liubliana, Slovenia intre 18 si 20 octombrie 2017. 

Au mai inscris la aceasta editie a Golden Drum DDB Romania, FCB Bucharest, Friends\TBWA, Golin Bucharest, Heist Industries, Kinecto Isobar, Kubis Interactive si MullenLowe Romania.

In continuare, va prezentam campaniile selectionate si categoriile castigatoare:

Vodafone Romania - "Life From A Different World" a castigat un Golden Drum Grand Prix la categoria Capture (use) of local spirit, un Silver Drum la Integrated si cinci shortlisturi, anume in categoriile Activation programme, Branded content and entertainment, Digital, Public relations si Media.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Heist Industries

Fondata in 2012, Heist Industries este singura agentie specializata in community marketing, un nou model de comunicare, bazat pe continut, povesti reale, personalitati si relevanta, folosind cele mai noi canale si... vezi detalii »

Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related