The Public Advisors a creat o comunitate online pentru tinerii din targetul DENT ESTET 4 Teens

The Public Advisors a creat o comunitate online pentru tinerii din targetul DENT ESTET 4 Teens

The Public Advisors a gestionat lansarea online a DENT ESTET 4 Teens, prima clinica stomatologica din Europa destinata exclusiv adolescentilor, informeaza un comunicat emis de agentie. Lansarea clinicii, care a avut loc la finele lui 2012, a fost promovata pe Facebook prin intermediul unui concurs in urma caruia doi tineri au devenit imaginea DENT ESTET 4 Teens.

In urma concursului, pagina de Facebook DENT ESTET 4 Teens – lansata in luna octombrie - a atras peste 2.000 de fani si o crestere a reach-ului de peste 1800. Potrivit comunicatului, in cele mai active zile fiecare postare avea un reach de peste 1300 de persoane, 430 engaged users si o vizibilitate de de peste 9%. Peste 60% dintre cei care urmareasc in prezent pagina au varsta cuprinsa intre 13 si 18 ani, core target-ul DENT ESTET 4 Teens. De asemenea, la concursul care s-a desfasurat pe parcursul a sase saptamani au partipat 120 de tineri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related