[UPDATE] Andreea Nemens preia functia de Director Executiv al GMP Advertising de la Felix Tataru

Ocupand pana recent functia de Client Service Director, Andreea Nemens devine incepand din aceasta luna Director Executiv al agentiei GMP Advertising, urmand ca Felix Tataru sa ocupe functia de Director general, informeaza un comunicat de presa emis de agentie. Din noua functie Andreea va coordona activitatea operationala agentiei, departamentele de client service, creatie, strategie, productie AV si print, graphic design si DTP. Felix Tataru va avea atributiuni de reprezentare, strategie si integrare mai buna a serviciilor oferite de agentiile partenere.

"Am ajuns in GMP acum 4 ani, exact cand agentia isi definea o noua misiune, spuneam ca vrem 'sa ajutam brandurile sa ajute oamenii'. Un an mai tarziu, la Cannes, Droga propovaduia deja asta prin campanii si aparea o noua distinctie, Grand Prix for Good. Am vazut apoi in fiecare an in GMP cat de greu e sa iti pastrezi misiunea si sa ramai competitiv. Dar asta presupune o provocare. Sa facem din GMP Advertising o agentie foarte creativa, careia ii pasa de cum poate influenta in bine, prin comunicare, vietile oamenilor", a declarat Andreea Nemens (Director Executiv, GMP Advertising).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related