Cifra de afaceri de 4.5 mil. euro in 2012 si o noua platforma e-coupons pentru agentia Wave Division

Agentia de BTL full service Wave Division raporteaza o cifra de afaceri de 4,5 milioane euro in anul 2012 si anunta lansarea platformei de marketing digital CuponReducere.ro, derulata in parteneriat cu liderul european in domeniul e-couponing, Coupons.com, informeaza un comunicat de presa emis de BDR Associates.

2012 a insemnat pentru Wave Division finalizarea procesului de restructurare a departamentelor companiei ce a avut ca scop final detinrea tuturor instrumentelor necesare promovarii complete a unui brand catre consumatori. Printre acestea se numara servicii in-store, shopper marketing, events management si digital marketing prin platforma CuponReducere.ro (pre-shopper marketing).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wave Division

Wave Division e agenţia care in ultimii 20 ani a învăţat regulile advertisingului în prima linie a publicităţii, în contact direct cu clienţii. În felul acesta, agenţia şi-a însuşit... vezi detalii »

Oameni

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related