Catalina Stan, presedinte si CEO al BDR Associates, in juriul European Excellence Awards

Catalina Stan, presedinte si CEO al agentiei de comunicare strategica BDR Associates, asociat exclusiv in Romania al Hill&Knowlton, a fost invitata pentru a patra oara consecutiv sa jurizeze proiectele de PR din diverse tari europene, inscrise in cadrul competitiei anuale European Excellence Awards, organizata de catre prestigioasa publicatie europeana Communication Directory.

Includerea repetata a unui reprezentant al Romaniei in acest juriu din care fac parte reprezentanti la varf ai marilor agentii de PR europene sau companii multinationale este un castig de imagine si in acelasi timp o inalta recunoastere a industriei de PR din Romania, asezata astazi intr-o selecta ierarhie europeana. Profesionistii PR-ului romanesc s-au impus si la capitolul proiecte premiate, aducand acasa in toate editiile precedente ale acestei competitii europene de profil premii semnificative pentru excelenta in comunicare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related