Chapter 4 Romania comunica pentru Farmec S.A. Cluj-Napoca

Agentia de relatii publice Chapter 4 Romania va gestiona integral comunicarea corporate si de brand pentru producatorul roman de cosmetice Farmec S.A. Cluj-Napoca, informeaza un comunicat de presa emis de agentie.

Chapter 4 Romania va oferi companiei Farmec servicii de consultanta, relatii cu presa, creatie si implementare de campanii de comunicare corporate si de brand, gestionarea crizei, conceptie si implementare de evenimente. Colaborarea demareaza incepand cu luna aceasta, dureaza un an si vine ca urmare a unui proces de selectie inceput la sfarsitul anului 2012.

"Ne-am bucurat sa cunoastem echipa de profesionisti de la Farmec, un client deschis, cu o gandire strategica solida si obiective ambitioase", spune Raluca Ene (Managing Director, Chapter 4 Romania). "Pentru noi, a lucra pentru una dintre cele mai importante companii romanesti este cea mai captivanta provocare si suntem siguri ca vom lucra excelent impreuna", explica aceasta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Chapter 4

Construim incredere. Croim strategii de comunicare dupa chipul si asemanarea clientilor nostri si le implementam cu succes pentru ca facem echipa buna cu ei. Suntem pasionati si optimisti, ne place sa facem totul ca... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related